fbpx

Ντάσης

Αρτοποιεία - Ζαχαροπλαστεία - Catering

Τα Αρτοζαχαροπλαστεία Catering Ντάσης με γνώμονα την άριστη ποιότητα των προϊόντων, την εξυπηρέτηση, το σεβασμό προς τον καταναλωτή και οι χαμηλές τιμές, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο της αρτοποιίας από το 1970 στην περιοχή της Άρτας.

Το 1976 η εταιρία μεταφέρει τις δραστηριότητες της στο Αιγάλεω Αττικής, για να ακολουθήσει το 1988, όπου η εταιρία μεταφέρεται στις νέες μας εγκαταστάσεις, στη Μεταμόρφωση Αττικής, όπου συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον τομέα της αρτοποιίας και να κάνει τα πρώτα της βήματα στον τομέα της ζαχαροπλαστικής.

Εκεί, αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού,  δημιουργεί μια βιοτεχνία παραγωγής κουλουριών και βουτημάτων, διαθέτοντας τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα, εγκαινιάζοντας παράλληλα και το δεύτερο σημείο λιανικής πώλησης επί της οδού Κ. Βάρναλη 4, στη Ν. Ιωνία Αττικής.

Το 1990 τα Αρτοζαχαροπλαστεία Catering Ντάσης μεταστεγάζονται σε ιδιόκτητο πλέον κτήριο 1200 τ.μ. επί της οδού Βυζαντίου 53 στην Νέα Ιωνία Αττικής, όπου βρίσκεται έως και σήμερα και αρχίζει να δραστηριοποιείται και στον τομέα των μικρογευμάτων, σπιτικού φαγητού σε πακέτο, καφέ και τη διοργάνωση εκδηλώσεων (catering).

Η εταιρία μας, ακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα των τροφίμων, επενδύει συνεχώς σε σύγχρονο εξοπλισμό, σε αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της και στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της, λειτουργώντας πάντα με τον ορθό προγραμματισμό της οικογένειας.

Ποιοί είμαστε

Σταύρος Ντάσης

Γεννήθηκε το 1952 στο Τέροβο Ιωαννίνων και από την ηλικία των δεκατριών ετών, άρχισε να ασχολείται με την αρτοποιΐα. Το 1976 έχοντας ως εφόδιά του, την εμπειρία και το μεράκι του αρτοποιού, έρχεται στην Αθήνα. Μετά από 47 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της αρτοποιΐας, ζαχαροπλαστικής και του catering, το 2012  συνταξιοδοτείται και παραδίδει τα ηνία της επιχείρησης στα παιδιά του, Κώστα και Μανώλη, που ως άξιοι συνεχιστές του σπουδαίου έργου του, φροντίζουν καθημερινά να προσφέρουν σε εσάς τα φρέσκα προϊόντα τους στην καλύτερη ποιότητα από αγνά υλικά.

Κώστας Ντάσης

Γεννήθηκε το 1984 και σπούδασε Marketing στην σχολή Εμπορίας και διαφήμισης του ΤΕΙ Αθηνών.

Μανώλης Ντάσης

Γεννήθηκε το 1988 στην Αττική. Σπούδασε αρτοποιΐα και ζαχαροπλαστική στην σχολή του ΟΑΕΔ Γαλατσίου. Ως ανήσυχο πνεύμα και λάτρης της δουλείας του συνέχισε τις σπουδές του σε Ελλάδα και Ιταλία πάνω στην μεγάλη του αγάπη … το παγωτό. Συχνά επισκέπτεται διεθνείς εκθέσεις με σκοπό να διευρύνει τους ορίζοντές του και να ενημερωθεί για νέες τάσεις πάνω στο παγωτό και όχι μόνο.

Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας, την ποικιλία που προσφέρουμε στον πελάτη μας, αλλά και την εξυπηρέτηση, στοιχεία που μας έχουν κάνει γνωστούς όχι μόνο  στη Νέα Ιωνία που δραστηριοποιούμαστε, αλλά σε όλη την Αττική. Η φήμη των προϊόντων μας γράφει τη δική της ιστορία και εμείς καλούμαστε να τη σεβαστούμε και να την συνεχίσουμε…

 

…όλες οι γεύσεις μας, δικές σας απολαύσεις

Ανθρώπινο Δυναμικό

Τα Ντάσης  απασχολούν σήμερα 19 άτομα, ώστε η εξυπηρέτηση του καταναλωτή να είναι άμεση και ολοκληρωμένη. Όλο το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο στον κλάδο του, έχοντας ως στόχο τη δική σας ικανοποίηση, παράγοντας καθημερινά με αγάπη, μεράκι και φαντασία, φρέσκα και ποιοτικά εδέσματα.

Τιμή μας πάντα δίπλα μας να έχουμε άριστους συνεργάτες, ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους και το «καταθέτουν» με τις γνώσεις τους.

 

Περιμένουμε τη δική σας πρόταση για συνεργασία στο career@ntasis.com.gr

Χώροι Παραγωγής

Από το 1990 έως και σήμερα τα αρτοποιεία ζαχαροπλαστεία catering Ντάσης  στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο 1200τ.μ. επί της Λεωφόρου Βυζαντίου 53 στην Καλογρέζα Αττικής.

Διαθέτει 4 ξεχωριστά σύγχρονα εργαστήρια:

  1. Αρτοποιΐας
  2. Ζαχαροπλαστικής
  3. Εστίασης (catering)
  4. Εργαστήρι παραγωγής φρέσκου παγωτού

Όλα τα εργαστήρια είναι πλήρως εξοπλισμένα και πληρούν τις προϋποθέσεις του συστήματος H.A.C.C.P. με την εταιρία συνεχώς να επενδύει στον εκσυγχρονισμό των χώρων της και του εξοπλισμού της, προς όφελος του καταναλωτή.

…όλες οι γεύσεις μας, δικές σας απολαύσεις

Οι Στόχοι μας

Τα αρτοποιεία ζαχαροπλαστεία catering Ντάσης, έχει ως  καθημερινό της μέλημα, να διατηρήσει την  εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία που έχει κερδίσει από το καταναλωτικό κοινό, παράγοντας φρέσκα και ποιοτικά εδέσματα από αγνά και φρέσκα υλικά.

Στόχοι:

  1. Διάθεση φρέσκων και ποιοτικών εδεσμάτων, καθημερινά
  2. Εμπλουτισμός και ανανέωση της γκάμας των προϊόντων μας
  3. Ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων λιανικής πώλησης

και φυσικά….

…όλες οι γεύσεις μας, δικές σας απολαύσεις